Wortelkanaal behandeling deel 2

Er zijn veel vragen gekomen naar aanleiding van mijn blog over wortelkanaal behandeling en het laten trekken van mijn tanden die zo’n behandeling hebben ondergaan. Volgende week laat ik eerst een 3D opname maken van mijn voortanden en dan weer naar mijn biologische tandarts voor de volgende stap.

orotox 2De vraag die het meeste gesteld werd is; wat zijn dat voor een papieren naaldjes? De test-kit die mijn tandarts heeft gebruikt was van OroTox.

Het goede nieuws is dat iedere tandarts zo’n test-kit kan bestellen:
“Der OroTox -Test ist unerlässlich für jeden integrativ arbeitenden Zahnarzt, aber auch für jeden anderen Arzt, der das Krankheitspotential der Zähne in seine umfassende Evaluation mit einbeziehen will.”

Er is een artikel geschreven in de International Journal of Medicine; “Stimulation of proinflammatory cytokines by volatile sulfur compounds in endodontically treated teeth”.
Heb je een wortelkanaal behandeling ondergaan, laat het dan eens testen. Geeft veel inzicht en voorkomt misschien chronische ziekten, waar je echt niet op zit te wachten.