Wie is Tom Silver?

Tom Silver is een Amerikaanse Hypnotiseur. Na zijn studie op het conservatorium besloot Tom om psychologie te gaan studeren. Na het afronden van zijn studie heeft hij zich spelenderwijs verdiept in hypnose technieken. Verschillende opleidingen hebben hem de kennis over hypnose gegeven.

Toen hij Ormond McGill leerde kennen en hij zich helemaal verdiept heeft in de manier van werken van Ormond is zijn eigen begrip van hypnose enorm verbreed. Tom heeft met al deze kennis en ervaring zijn eigen koers uitgezet en dit jaren lang verbeterd. Hij houdt zijn focus alleen op hypnose, laat zich niet afleiden door nieuwe vluchtige methodieken.

Hij staat ervoor dat alles wat hij doet zeer beproefd is, vandaar dat hij zijn training met recht “Scientific Neurological Hypnose Training” kan noemen. Het hele concept is van Emotion Replacement Therapy® berust op wetenschap van het functioneren van het menselijk lichaam en het brein in het bijzonder. Dit maakt hem zo bijzonder goed. Wat een prettige bijkomstigheid is dat hij het op een hele directe, heldere en amusante manier kan uitleggen. Tom komt twee keer per jaar naar Nederland, als jij jouw kennis over hypnose wil verdiepen dan zou ik zeggen, wacht niet af en schrijf je in voor een training met Tom Silver.