Vaccinaties

Eerlijk gezegd heb ik ademloos geluisterd naar het verhaal van David Wolfe over vaccinaties. Zelf was ik er al eens ingedoken. Als je twee dochters hebt en ze krijgen een oproep om gevaccineerd te worden tegen baarmoederhalskanker (HPV vaccin), dan wil je daar als moeder wel meer van weten. Wat me sowieso heel boos maakte was dat de meisjes ingeënt “moesten” worden…? How about de jongens? Des te meer ik ging speuren, des te meer het me begon tegen te staan.

inentingIk zal ook nooit het beeld vergeten: 2009 de RAI, in een grote hal werden honderden kinderen gevaccineerd tegen de Mexicaanse griep, er liepen clowns rond en veel bontgekleurde ballonnen. Wat een contrast, huilende kinderen met die bontgekleurde zogenaamde vrolijkheid. Het meest maffe was dat in de hal ernaast de “European Mastery Conference” werd gehouden, met sprekers als Rupert Sheldrake, Lynne McTaggart, Ervin Laszlo, Masaru Emoto, Raymond Moody, William Tiller, Roy Martina, Konstantin Korotkov en Eric Pearl. Mensen die naar gezondheid kijken op een andere manier, daar was ik onderweg naar toe terwijl ik langs al die moeders en vaders met kinderen liep. Natuurlijk werd er tijdens de conferentie ook gesproken over de vaccinaties die gaande waren. Op zijn zachts gezegd: weinig positiefs…

David is er nog veel dieper ingedoken. Een paar opmerkingen die insloegen als een bom: Alle vaccins bieden ongeveer 2 jaar bescherming, daarna is het voorbij. Dat betekent dat als je langer dan, laten we zeggen 5 jaar bijvoorbeeld, geen polio vaccinatie hebt gehad, je niet meer beschermt bent tegen polio. Hoe kan het dan zijn dat we geen polio krijgen? Er worden meer mensen getroffen door een blikseminslag dan door tetanus…en zo ging hij nog twee uur door! Hij heeft het opgeschreven, met alle bronnen erbij vermeld: David Wolfe’s blog over vaccinaties. De grootste uitbraken van ziektes zijn als er gevaccineerd wordt. En weet je dat er gevaccineerd wordt als een bepaalde ziekte bijna niet meer voorkomt? Schermafbeelding 2015-07-09 om 15.46.40Kijk maar eens in de grafieken in zijn blog. Heel interessant! Wie heeft er gelijk? Aan jou de keuze!