NIEUW: Masterclasses met Tom Silver

For English click here!

“Echt de diepte in met deze masterclasses”

[font family=”Cufon” size=”48″ color=”850101″ textshadow=”0″ alignment=”center” weight=”bold” style=”normal” lineheight=”110″]Blink, Zap, Three handshake induction, Nucleair, Vortex met perfecte timing, intentie en focus kunnen uitvoeren![/font]

[contentbox width=”950″ borderwidth=”2″ borderstyle=”solid” bordercolor=”E8E8E8″ dropshadow=”0″ backgroundcolor=”FCFCFC” radius=”7″]

Persoonlijke Uitnodiging!

invitationDeze keer wil ik je graag persoonlijk uitnodigen voor de eerste Masterclass die we met Tom Silver gaan organiseren. THEMA: INDUCTIES! In drie dagen leer je nog veel meer wat je moet weten over inducties. Het belang van een goede en krachtige inductie zal ik jou niet hoeven uitleggen. Zelf heb ik gemerkt dat het tot in detail beheersen van een inductie de diepte van de hypnose bepaald.[/contentbox]

Visualisatie, Affirmatie en Projectie.

projectieTom gaat jullie leren om deze stappen te integreren in de inductie. Hij beheerst dit tot in perfectie, dat maakt hem als hypnostiseur zo krachtig. Hoe hij zich dit eigen heeft gemaakt gaat hij jou vertellen. Wat het jou zal brengen? ZELFVERTROUWEN om iedereen in hypnose te brengen. Je ziet het, je voelt het, er is geen ontkomen meer aan. De diepte van de hypnose bepaalt hoe succesvol de sessie zal zijn.

Visualisatie, affirmatie en projectie is jouw voorbereiding op de inductie die je met de klant gaat uitvoeren. Het grote geheim van een krachtige hypnotiseur. Kijk naar Tom als hij bezig is met zijn inductie dan zie je het, je voelt het. Een bal van energie wordt als bijna in een explosie gestuurd naar de klant.  Dit gaan we trainen, samen met de techniek van de inductie. In geen andere training wordt hier zoveel aandacht aan besteed, terwijl het de essentie is van jouw kracht als hypnostiseur!


Ervaar zelf een hele diepe hypnose…diepetrance

Sta jezelf toe om tijdens deze training een hele diepe hypnose te ervaren…ben jij bereid bent om de controle los te laten?? Nederlanders zijn zo anders dan bijvoorbeeld Amerikanen. Bij Amerikanen knip je een keer met je vingers en ze zijn al gehypnotiseerd. Nederlanders willen graag de controle houden, dat betekent dat je krachtiger zal moeten zijn als hypnotiseur met al je technieken.

Daarom is het zo belangrijk om het zelf mee te maken. Je hebt dan veel beter beeld en geluid bij datgene wat je aan het doen bent bij klanten.Tijdens deze drie trainingsdagen krijg jij de uitgelezen kans om je hierin verder te perfectioneren.


Geef je op en maak kans op een gratis hypnose sessie!

We verloten 3 privé hypnose sessies van 30 minuten met Tom Silver. Wil je kans maken op deze unieke ervaring, geef je dan op voor 1 september 2013! Dit is voor jou een uitgelezen kans om een sabotage waar je al langer mee loopt voor eens en voor altijd op te lossen. Tom zal je met zijn befaamde ERT® direct en to-the point naar de kern van jou sabotage gaan. Daarna laat hij jou de oude patronen en herinneringen verwijderen om daarna nieuwe krachtige geloofsovertuigingen te ‘downloaden’ Het zal een hele ervaring zijn om door Tom met zijn krachtige shockinducties gehypnotiseerd te worden. Om het hele proces van een ERT® als ‘klant’ te ervaren zal jou naast diepe inzichten, ook waardevolle informatie geven over het werken met klanten. Ben jij er klaar voor om jouw sabotages vaarwel te zeggen? Schrijf je dan nu in en maak kans op een gratis sessie!

[/contentbox]


Wij staan garant voor een exclusieve training in een kleine groep!!

kleinegroepDaarom zal de groep uit maximaal 20 studenten bestaan. Dit zal jou de garantie geven dat er genoeg tijd is om vragen te stellen en te oefenen. Jij krijgt bijna persoonlijke begeleiding van Tom, om ieder detail van de inductie techniek goed onder de knie te krijgen en om jouw visualisatie-affirmatie-projectie nog verder te ontwikkelen. Tom zal zich ook door jou laten hypnotiseren, zodat hij direct feedback kan geven over dat aspect wat jij het meeste nodig hebt. Jij krijgt de aandacht die jij nodig hebt!

Meld je nu aan, want vol is vol! We maken geen uitzondering 20=20…


Wat krijg je als je meedoet met deze Unieke Masterclass

[list style=”Check1green”]

 • 3 dagen training, inclusief koffie/thee/lunch
 • Theorie over rapid, shock, physical inducties
 • Visualisatie, Affirmatie en Projectie training
 • Klant voorbereiden op de inductie
 • Refreshen en verdiepen van de inducties
 • Ruimte om alle technieken tot in detail te oefenen
 • Video opname van een inductie die je toepast op iemand
 • Directe feedback van Tom zelf!

[/list]


Het voordeel van een kleine groep. Puur en alleen bezig zijn inductie technieken. Totaal gefocused! Dat is zeer intensief en voor jou als persoon zal het je een ongekende boost geven in je zelfvertrouwen. Dat gaat zich uiten in het werken met je klanten. Affirmatie, visualisatie en projectie, geen ontkomen meer aan, iedereen gaat na jouw inductie in een hele diepe hypnose. Alleen in die staat zijn directe veranderingen mogelijk, lostlaten van angsten, emotionele blokkades, verslavingen. Nogmaals de diepte van de hypnose zal het resultaat van de sessie bepalen. Train jezelf op het hoogste niveau, geef jezelf die uitgelezen kans en kom naar deze 3-daagse Masterclass.


Ben jij klaar voor deze training?

Als je al een training van Tom hebt gevolgd, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen voor verdieping en als refresher. TIP: Kijk voordat je komt nog eens je manual door.

Slider-Wide

Heb je nog geen training bij Tom gevolgd, maar wel andere hypnose trainingen gedaan? Stuur me dan mailtje. We gaan dan samen, eventueel overleg ik ook nog met Tom, bekijken wat jouw kennis van hypnose is en hoe vaardig je bent in de technieken. Ik nodig je in ieder geval uit om te kijken naar de 5-daagse hypnose training van Tom. Hierin legt hij zijn gedachtengoed met betrekking tot hypnose uit, leert jou shockinducties, ERT® en nog veel meer. Na het volgen van deze 5-daagse hypnose training ben je meer dan klaar om de Masterclasses van Tom te volgen.


 

[one_half]

Thema’s Masterclasses 2014:

In 2014 gaan we verder met het geven van Masterclasses. In iedere training zal een ander aspect van hypnose worden belicht en uitgediept. Als je alle vier de Masterclasses hebt gevolgd dan wordt je in de gelegenheid gesteld om een examen te doen. Tom zal jou dan het certificaat ‘MASTER HYPNOSE COACH’ uitreiken als je met goed gevolg het examen hebt afgesloten. Heb je belangstelling voor het volgen van de 4 Masterclasses, stuur me dan een mail dan krijg je een mooie aanbieding om deze vier trainingen te volgen.

[list style=”Check1green”]

 • Neurofeedback met EEG
 • Pure Self Coach programm
 • ERT® verdieping en refreshen

[/list]

[/one_half]
[one_half_last]

group3[/one_half_last][one_half]

groupfoto1[/one_half][one_half_last]

Handige Details:

[list style=”Check1green”]

 • Deze Masterclass van 12 t/m 14 december kost €850.
 • Betalen in 12 termijnen van €85 is ook mogelijk.
 • Training zal gegeven worden in de Jollesstraat 5 te Arnhem.
 • We starten ‘s morgens om 10 uur en eindigen om 5 uur.

[/list][/one_half_last] 


Masterclass: normaal €1497, nu €850,-

De training wordt in Arnhem gegeven van 12 t/m 14 december. We beginnen om 10:00 en stoppen om 17:00. Betalen in 3 termijnen van €297,- kan ook! Mocht je nog vragen hebben stuur dan een mailtje.

We kijken er naar uit om je in december weer te ontmoeten!

Tom Silver en Narda Veugelers

 

Na inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Maximize Your Life van toepassing