5-daagse Hypnose Training 6 t/m 10 december met Tom Silver

For English click here

“Scientific Neurologic Hypnose Training”

Leer hypnose van dé expert zelf en ontdek hoe je met gemak iedereen en altijd in een diepe trance kunt brengen!

[image_frame style=”reflect_shadow” align=”left” height=”151″ width=”224″]https://maximizeyourlife.nl/wp-content/uploads/2013/04/Tom-Silver-2013.jpg[/image_frame]Al ruim dertig jaar houdt Tom Silver zich bezig met hypnose. Na zijn studie psychologie, heeft hij zich meer en meer verdiept in hypnose technieken. Daardoor is hij met recht een expert te noemen. Ik heb zelf nog niemand ontmoet die zoveel kennis heeft over hypnose.

Van de oude 18e eeuwse hypnotiseurs tot de hedendaagse wetenschappelijke onderzoeken omtrent hypnose, Tom weet het allemaal. Dat maakt hem zo bijzonder! Hij doet niet zomaar een trucje, hij is en leeft hypnose. Hij is van ongekende kwaliteit. Op het moment dat hij zijn visualisatie-affirmatie-projectie laat zien in de training, dan weet je meteen dat er voor de gehypnotiseerde niets anders op zit dan diep in hypnose te gaan. Tom gaat jou dat ook leren!


[font family=”georgia,palatino” size=”35″ color=”800000″ textshadow=”0″ alignment=”left” weight=”bold” style=”normal” lineheight=”110″]

‘Hypnose Safety’

aluminum-seat-belt-sign-k-2402255b1255dIn geen andere training wordt er over ‘hypnose safety’  gesproken. Tom vindt dit zo belangrijk dat het een onderdeel van de training is. Hier krijg je ook een apart certificaat voor als je het examen met succes hebt behaald. In die jaren heeft hij zo ongeveer alles meegemaakt wat er op het gebied van hypnose kan gebeuren. Zijn ervaringen deelt hij graag met jou, zodat jij niet in dezelfde valkuil hoeft te stappen. Dit onderdeel is een MUST voor iedere coach en therapeut.

Emotion Replacement Therapy®

Tom heeft een eigen methode ontwikkeld,”Emotion Replacement Therapy®“, hiermee behaald hij ongekende successen. Hij heeft hier duizenden mensen mee geholpen om over hun problemen heen te komen. Een succes percentage van 87%. In één tot drie sessies laat hij mensen stoppen met roken, blijvend van het overgewicht af te komen, emotionele problemen, angsten. Angsten, er zijn er zoveel; hoogtevrees, vliegangst, sociale angst, claustrofobie…Hoe zou het zijn als jij met klanten aan de slag kan gaan en binnen een uur hun van die angst af kunt helpen waar ze al jaren mee lopen te worstelen? Als jouw succespercentage naar 87% gaat? Dit kan als jij je nu laat trainen door Tom.


Het doel van deze training is om jou alles te leren!

Je leert alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn met hypnose.

goal-targetEerst zelf ervaren, dat is het motto van Tom, dan weet je precies wat je klanten ervaren. Dus jij wordt door Tom onder hypnose gebracht met zijn krachtige inductie technieken. Alleen dat al is een ervaring op zich. Ik zal nooit de eerste keer vergeten dat Tom mij onder hypnose bracht met een shock inductie. Het was zo’n krachtige inductie, voordat ik het wist was ik diep gehypnotiseerd.

Daarna ga je oefenen op je medestudenten en je medestudenten natuurlijk ook op jou. Net zolang totdat je de techniek helemaal beheerst. Tom laat je niet eerder naar huis gaan totdat je de techniek helemaal meester bent. Als perfecte integratie zal hij aan het einde van de dag, middels een groepshypnose, het geleerde nogmaals tot in detail met je doornemen.


Nog een paar van Tom’s Specialties:

[list style=”Check1green”]

 • Interactieve en fysieke hypnose inducties
 • Visualisatie, affirmatie en projectie
 • Hypnose monitoring met EEG
 • Snelle manier om negatieve gewoontes en patronen los te laten
 • Automatische manier om het onbewuste te herprogrammeren
 • Hoe je jouw praktijk goed in de markt zet.
 • Sessie via Skype of telefoon

[/list]


Dit alles nu voor een hele speciale prijs!

 1. Iedere dag een heerlijke (vegetarische) lunch, koffie, thee en Kangen water.
 2. De 5-daagse training
 3. Hypnose Safety
 4. ERT®

En een BONUS voor de snelle aanmelders…

Onder de snelle aanmelders worden 3 gratis hypnose sessies van een half uur met Tom Silver verloot. Dit is voor jou een uitgelezen kans om een sabotage waar je al langer mee rond loopt te releasen via een ERT sessie. Een half uur met Tom kan levensveranderend zijn. Tom zal direct met je tot de kern gaan, heel specifiek en met zijn befaamde inductie technieken jou naar een diepe staat van hypnose brengen, zodat je voor eens en altijd van je sabotage af bent. Wacht niet af, meld je aan voor 01-09-2013 en maak kans op deze gratis hypnose sessie.[/contentbox]


Wij gaan voor exclusiviteit en kleine groepen!!

kleinegroepVandaar dat er maar 20 plaatsen beschikbaar zijn. Dit geeft jou de garantie dat je al je vragen kan stellen, dat er nauwkeurig meegekeken wordt door Tom zelf of je de inductie technieken tot in detail beheerst. Tom zal zichzelf ook door jou laten hypnotiseren om goede feedback te kunnen geven.

Geef je nu op, want VOL=VOL


Normaal € 2.975, nu als speciale aanbieding € 1.997

De training is in Arnhem 6 t/m 10 december. We beginnen ‘s ochtends om 10 uur en stoppen om 5 uur ‘s middags.

Je kunt ook in 12 termijnen betalen van € 197,-

Tot in december, Narda Veugelers

 

Na inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Maximize Your Life van toepassing