Maximize Your Life Trainingen

Kangen Water: Alkalisch – Anti Oxidant – Micro Geklusterd

glas-waterTijdens alle evenementen van Maximize Your Life zal er Kangen water geschonken worden. Dit geïoniseerde water is extra gefilterd en drinkt heerlijk weg. Het zal je helpen om te ontzuren en te hydrateren. Regelmatig zijn er Water-Workshops onder de naam MaximizeYourWater. Tijdens deze workshops zal er iedere keer een ander aspect van “Water” aan de orde komen. Water de bron van ons leven met wonderbaarlijke kwaliteiten. Hou de site in de gaten of check op Facebook als je een keer wil komen. Mailen mag ook altijd!

Meer informatie

 


“Return to Your Source” 29 oktober t/m 6 november:

returntoyoursource_1200

De aanmeldingen voor de training die plaatsvindt van 29 oktober tot en met 6 november gaan voorspoedig. Op dit moment (13-07-2014) zijn er nog 3 plaatsen vrij. Er kunnen maximaal 12 personen mee. Mocht je er serieus over denken om mee te gaan wacht dan niet te lang. Het beloofd weer een krachtige training te worden. Het programma is verder aangevuld met een ochtend en een avond ceremonie. Je gaat je een werkboek maken met je zelf ontwikkelde programma.

Meer informatie

Tom Silver traint artsen, verpleegkundige en tandartsen:

In 2015 een training over medische hypnose.

Tom-Silver-dec-20141

Deze training over medische hypnose is heeft met name de doelgroep artsen, tandartsen en verpleegkundige. Het programma is nu bekend. Alle facetten van medische hypnose zullen in dit programma ruim de aandacht krijgen. Het in praktijk toepassen heeft een hoge prioriteit. Alles wat wordt geleerd, zal direct op medestudenten en vrijwilligers worden toegepast. Na deze training heb je goede kennis over hypnose in het algemeen en specifiek over medische hypnose. Het enige wat je nog hoeft te doen is het echt in de praktijk toe te gaan passen.

Meer informatie

 


Creëer je eigen Visionboard 26 en 27 september:

 

DSC_2455

Jouw wensen, dromen en doelen visualiseren door in een creatieve flow een visionboard te maken. Niet alleen maken, maar ook helemaal congruent worden met alles wat erop staat. De manifestatie van dat wat je hebt gecreëerd zal zich aan je gaan openbaren…In twee dagen begeleiden we je naar dat wat je werkelijk wil! Daarnaast maak je jouw eigen werkboek, zodat je concrete stappen gaat zetten allemaal richting je doelen, dromen en wensen.

 

Meer informatie