Time Line Therapy

Schoon je verleden op

TineLineTherapyIedereen heeft een tijdslijn; een denkbeeldige lijn waarin onze herinneringen liggen opgeslagen.
Aan al deze herinneringen zijn emoties gekoppeld: liefde, kracht, blijdschap, maar ook boosheid, angst, verdriet of schuld.

Met Time Line Therapy wordt deze tijdslijn gebruikt om therapeutische interventies te doen op negatieve gebeurtenissen in het verleden. Zo leer je de emoties van herinneringen los te laten waardoor je hele verleden wordt ‘opgeschoond’.

De herinneringen blijven, maar de emoties verdwijnen. Hierdoor ben je weer in staat te doen wat je wilt en échte vrijheid te ervaren.

De Time Line Therapy duurt in totaal 10 uur.

‘Vergelijken houdt je in het verleden’

  

 Informatie Time Line Therapy-sessie

Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. Meestal krijg je een opdracht mee om thuis uit te werken. De volgende stap is dat je samen met de coach ca. zes uur aan het werk gaat.

Je begint met het uitgebreid benoemen van het probleem, daarna volgt de interventie. Tijdens de interventie worden negatieve emoties opgelost, zoals woede, verdriet, angst, pijn, schuld en de beperkende geloofsovertuigingen. Samen met de coach ga je door tot het probleem is verdwenen. De vervolgafspraken voor de Time Line Therapy vinden plaats na een week, een maand en drie maanden.