Time flies when you have fun!

Tijd is een beleving

Soms moet  je twee minuten wachten bij de kassa en wordt je al ongeduldig, het duurt allemaal zooooo lang, het schiet niet op. Stel je nu voor dat je in de auto zit, muziekje aan of juist helemaal stil, het is rustig op de weg, het gaat als vanzelf, je geniet van de prachtige zonsondergang en voordat je het weet ben je op jouw bestemming en is het een uur later. De ene keer lijkt twee minuten een uur te duren en de volgende keer is een uur in jouw beleving zo voorbij. Hoe kan dat zo verschillen?

NLP, Omega, Trance-coaching:

Je hebt een training gevolgd in NLP, tijdens één van de oefeningen zei je buddy tegen je; ga hier maar staan en doe je ogen dicht en ontspan je. Okay zet nu een stap naar voren en ga op het papiertje ‘omgeving’ staan, je volgt zijn instructies op en terwijl je op het papiertje staat ‘omgeving’ ben je ook daadwerkelijk in die omgeving. Hoe kan dat zo maar en zo snel gebeuren?

Je zit in de bioscoop en

…de hele zaal is vol. Veel gepraat, gekraak, gelach, kortom veel geluid. Je vraagt jezelf nog af hoe je in deze omgeving in staat zal zijn om te genieten van de film. De film begint en je hoort nog steeds het gekletst achter, misschien ergert het je…en dan voordat je het beseft is de film afgelopen en kijk je om je heen en zie je al die mensen in de zaal zitten. Waren die ook bij deze film? Hoe is het mogelijk dat je geen ander geluid meer hebt waar genomen dan dat van de film?

Nog een voorbeeld…

Zo kan ik nog doorgaan met voorbeelden. Het is een vorm van hypnose, we noemen dat ‘omgevings-hypnose’. Iedere dag ben je meerdere keren gehypnotiseerd, van milliseconden tot een langere periode. Je bent dat spannende boek aan het lezen, iemand roept je en je hoort het gewoon niet. Totdat ze je een duw geven; wakker worden ik heb je al 10 keer geroepen…hoelang zat je in die ‘andere’ belevingswereld?

Meer weten over het HOE en WAAROM?

Wat er precies gebeurt in je conscious mind en je subconscious mind? Kom dan naar de 5-daagse hypnose training van Tom Silver in december. Tom is als geen ander in staat om jou uit te leggen wat er precies gebeurt. Hij zal het met een EEG demonstratie visueel maken. Als je het principe begrijpt van hypnose, dan snap je ook hoe het mogelijk is dat je dit kan inzetten zodat mensen inzicht krijgen in de ‘logische niveaus’ (voor de NLP-ers onder ons) en ook nog en-passant transformeren. Hoe is het mogelijk dat mensen afvallen na een hypnose sessie, hun verslavingen kunnen loslaten, goed slapen en zoveel meer. Je begrijpt, kan het vervolgens inzetten en je merkt dat, als je al sessie deed met klanten, deze sessie zoveel krachtiger zullen worden!

Time flies when you have fun!

Wil je meer weten over deze 5-daagse hypnose training?

Geef je dan vandaag nog op en maak kans op een gratis hypnose sessie!!!

Als je je vandaag opgeeft, dan ding je nog mee naar één van de drie gratis hypnose sessies die Tom Silver 11 december in Arnhem zal geven. Een half uur 1-op-1 met Tom. Jouw kans om een diep gewortelde overtuiging vaarwel te zeggen en daarvoor in de plaats een krachtige positieve geloofsovertuiging te integreren!

Narda Veugelers