Thema avond over hooggevoeligheid

Omgaan met hooggevoeligheid:

Een creative samenwerking met Maximize Your Life, Raymedy en Harry P.A. van de Water. Een avond waarin gesproken zal worden over hoe om te gaan met het hooggevoelige kind. Harry als arts en zijn ervaringen in de praktijk met deze groep kinderen, Mauk den Boer als oprichter van Raymedy en een aantal Raymedy therapeuten die hun ondersteunende therapieën en de effecten ervan uitleggen. Samen sterk staan voor een kind met een mooie gave, dat is het uiteindelijke doel van deze avond!

Harry van de Water arts en schrijver van het boek “Steffen en de droomballon”

Harry P.A. van de Water is arts met een brede ervaring. Hij werkte in een kliniek en de basisgezondheidszorg voor hij zich specialiseerde in Public Health en epidemiologie. Jarenlang was een hij toonaangevend (inter)nationaal onderzoeker en afdelingsleider bij het toenmalige Instituut voor Preventieve Gezondheidszorg TNO in Leiden. Rond de eeuwwisseling brachten privé-omstandigheden hem naar Trondheim, Noorwegen. Aldaar was hij tot voor kort Inspecteur voor de Volksgezondheid. Daarnaast heeft hij een praktijk waarin hij van uit een holistische visie kinderen en volwassenen helpt en behandelt, onder andere met hypnotherapie.
Hij neemt ons mee aan de hand van het verhaal, de illustraties en de muziek die bij het verhaal horen en hij vertelt over zijn ervaringen als arts-therapeut.

AANMELDEN KAN VIA DEZE UITNODIGING!