Stichting Fly Aware

VERBETER JE GEZONDHEID, OOK OP REIS!

Meer energie, meer weerstand, een sneller herstel… Hoe pak je dat aan?

Stichting Fly Aware is een nieuwe stichting die als doel heeft hét kenniscentrum te zijn voor cockpit-, cabinepersoneel en reizigers die veelvuldig reizen per vliegtuig. In dat kader organiseert Fly Aware informatiebijeenkomsten.

De eerste bijeenkomst behandelt twee thema’s die beide gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid met een praktische en direct werkzame aanpak. Zowel thuis als op reis.

  • John Midavaine (orthomoleculair arts) geeft een toelichting op de sterke ondersteunende werking van vitamine C. Door meer en meer blootstelling aan fysieke en mentale stress heeft je lichaam een verhoogde behoefte aan deze vitamine. Is suppleren een optie? En wanneer en hoeveel?
  • Met energie geneeskunde vind je weer balans! Met behulp van een meetmethode en behandelsignalen legt ir. Mauk den Boer (directeur Raymedy Nederland) uit hoe je deze balans kunt herstellen. Thuis én op reis om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te helpen. Door de behandelingen “ga je lekkerder in je vel zitten”, de kwaliteit van leven wordt beter en energie neemt toe. Twee innovatieve ontwikkelingen: Readme en Powerme van Raymedy. De tool die het mogelijk maakt om jezelf eenvoudig te kunnen behandelen om de “reis-stress” (jetlag, toxische dampen, het lange zitten) te verhelpen.

Datum:              maandag 13 maart 2017

Tijd:                  10.00 – 12.30 uur

Plaats:               praktijk Maximize Your Life, Jollesstraat 5, Arnhem

Bijdrage:            € 10,00

Aanmelden:       per e-mail via info@flyaware.info

           www.flyaware.info