The making of: Return to your Source

Meegaan in de flow…

Ineens kom je in de flow van het ontwikkelen van een nieuwe training. Sonja Braafhart wilde graag een training organiseren in Zuid-Afrika. Blijkt dat ze op hetzelfde plekken is geweest als waar ik twee jaar geleden ben geweest. Als ik mijn ogen dichtdoe ben ik weer in Zuid-Afrika, zoveel indruk heeft het gemaakt, de geuren, kleuren, de hele ervaring van het land en de kracht. Ze vroeg of ik mee wilde doen, daar heb ik geloof ik 1 seconde over nagedacht, ja was het antwoord. Vervolgens is Esther van Nieuwenhoven gevraagd om ook mee te doen en voor dat we het wisten stond de basis van de training in de steigers.

Wie A zegt moet ook B zeggen.

Daarna was het doorpakken. Offertes aanvragen voor vliegtickets, bellen met het resort om een goede deal af te spreken voor de accommodatie. Sonja druk in overleg met degene van wie de paarden zijn, hoeveel paarden, tijden, temperatuur. Naam bedenken en de website laten maken. Nu staat alles. Het programma is tot in detail uitgewerkt, alle reserveringen zijn gemaakt en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Totaal kunnen er twaalf mensen mee. Dat heeft alles te maken met het aantal paarden, het paarden spiegelen en de individuele sessies die iedereen krijgt. Rust, tijd en aandacht voor jezelf, daar draait alles om tijdens deze dagen.

www.returntoyoursource.com

Neem eens een kijkje op de site. Daar kun je lezen wie Sonja Braafhart en Esther van Nieuwenhoven zijn. Het programma, data en de kosten. Als je op de hoogte gehouden wil worden over de ontwikkelingen van ‘Return to your Source’ vul dan je naam en email in. Heb je vragen dan mag je me altijd bellen of een mailtje sturen.

Young woman with raised arms in the water. Black and white.