Coach gesprek

Schermafbeelding 2013-11-15 om 12.54.16         Schermafbeelding 2013-11-15 om 12.59.25         Schermafbeelding 2013-11-15 om 12.54.34         Schermafbeelding 2013-11-15 om 12.54.48


Vanuit flow is alles mogelijk…

Tijdens de in-take stellen we een duidelijk doel. Wat wil je nu werkelijk echt in je leven. Weg van wat je allemaal eigenlijk niet meer wil. Doelgericht en met volledige focus gaan we in meditatie en ontspanning. Steeds meer in flow zul je merken dat je voorbij je lichaamsgrenzen komt, tijd lijkt te vervagen en er ontstaat een opening naar jouw ‘Innerlijk Weten’. Dan ben jij instaat om vanuit deze flow je hart te openen, zuiver te voelen en LOS te gaan LATEN. LOSLATEN van oude patronen, beperkende geloofsovertuigingen, herinneringen die zich maar blijven herhalen, destructieve cellulaire beelden. Een oude energie zal zich van je los maken en jij zal deze laten gaan. Dat spreek je namelijk met jezelf af. Je rekent op dat moment definitief af met dat wat er was. Dat creëert ruimte om nieuwe patronen, ondersteunende en versterkende geloofsovertuigingen op te nemen. Een groeiend gevoel van persoonlijke controle over de situatie of activiteit. Ontstaan van optimale balans tussen de moeilijkheid van een taak en de specifieke vaardigheden van de persoon in kwestie. In deze staat van ‘flow’ stijg je boven je eigen kunnen uit en zal je sneller leren en nieuwe inzichten verkrijgen.


 

Open je hartFLOW is het natuurlijke open bloeien van ons leven naar meer verbondenheid en eenheid. Wanneer we ons leven laten leiden door angst en andere onprettige emoties, dan verzetten we ons onbewust tegen FLOW. Die emoties sluiten ons hart in plaats van haar te openen. In FLOW is ons hart altijd open.

Jan Bommerez (uit: ‘Minder moeten, meer FLOW’)


De volgende stap is integratie!

Tot op celniveau en nog dieper ga je alles wat je hebt mogen ontvangen integreren. Ik neem je mee op ontdekkingsreis naar de grote ruimte in jezelf. Daar waar alles altijd al aanwezig was, is en zal zijn. Je zal het opnieuw mogen ontdekken en volledig in het licht gaan zetten. Vanuit de verbinding met ‘Moeder Aarde’ en het ‘Universum’. Dit is het deel van de meditatie dat opgenomen kan worden. Deze meditatie ga je vervolgens 30 dagen in ontspanning beluisteren. Het zal het integratie proces verder verdiepen en versterken. Nadat je hebt mogen voelen vanuit de verbinding waar jouw weg naar toe zal gaan is het belangrijk om ook jouw bewuste mind op hetzelfde spoor te houden. Je hebt nieuwe ‘geitenpaadjes’ gecreëerd. Deze mag je nu tijdens de 30 dagen gaan inlopen. De oude ‘geitenpaadjes’ zullen weer begroeid raken met gras en steeds verder verdwijnen. Na 30 dagen is het totaal geïntegreerd in jouw hele wezen.


In-Flow

In-Flow zijn en blijven is nu de kunst. De kunst van het genieten, de kunst van het kiezen voor dat wat je werkelijk wil, de kunst van gewoon zijn. Je voelt het meteen: balans, harmonie, energie en in contact met het ritme van het universum. Wil je dit zelf ervaren, maak dan een afspraak en kom langs voor een In-Flow behandeling.