Hypnose behandeling

3 Hypnose sessies:

Deze behandeling bestaat uit 3 sessies. Deze structuur is zodanig opgebouwd, dat je na deze 3 sessies hebt afgerekend met jouw specifieke klacht en zelf helemaal in staat bent om alles wat op je pad komt wat uitdagend voor je is, direct en effectief aan te pakken. Je hoeft nooit meer terug te vallen in oude patronen, omdat je de tools in handen krijgt om adequaat om te gaan met iedere situatie.


1e sessie:

In deze eerste sessie ga je vertellen waar je aan wil werken. Ondertussen zal ik je de spiegel voorhouden, ik luister heel goed naar je verhaal en zal daar aantekeningen van maken. Je krijgt direct feedback over jouw taalpatronen en overtuigingen. Dat is de eerste stap op weg naar succes en aan jou de keuze om er mee aan de slag te gaan.

handen schudden

Ik ga je vervolgens uitleggen wat hypnose is en we gaan daar samen afspraken over maken. Helder en transparant, zodat we precies weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Waarin volkomen duidelijk is wat jij werkelijk wil bereiken. Zodat jij dé ervaring krijgt die je nodig hebt om te kunnen transformeren.

Dan beginnen we met de eerste “Emotion Replacement Therapy®”. Als je in hypnose bent zul je merken dat het een mentaal proces is waarbij je jouw aandacht focused, stopt om kritisch te zijn en je meer open zal zijn voor suggesties. Door het geven van suggesties laat je het oude los en het laat je nieuwe toe. Jouw oude emoties zijn vervangen voor nieuwe krachtige, ondersteunende overtuigingen.


2e sessie:

Slider-Plant

Je deelt jouw ervaringen die je na de eerste sessie hebt opgedaan. Ook nu zal ik kritisch naar je luisteren en feedback geven. Als oude, niet ondersteunende patronen zich herhalen gaan we daar direct mee aan de slag. Deze oude patronen leer je om te zetten naar nieuwe ondersteunende patronen. Dit doen we ook weer met een “Emotion Replacement Therapy®”. Dit is een hele effectieve manier om je mind te reprogrammeren. Door alle instructies, visualisaties, herhalingen zal de boodschap bij je binnen komen en blijven. De nieuwe overtuigingen zullen helemaal veilig voor je zijn.

Als jij daarna merkt dat je dingen doet die je eerder absoluut niet durfde te doen weet je zeker dat de sessie heeft gewerkt. Dat zal je veel zelfvertrouwen geven om door te gaan. Het zaadje dat is geplant koester je en verzorg je, zodat het zal uitgroeien tot een grote stevige boom!


3e sessie:

wellbeing

Nu gaan we alles wat we in de twee eerste sessies hebben gedaan bij elkaar brengen. Zodanig dat je alle nieuwe uitdagingen die op je pad komen effectief en adequaat op kan lossen. Dat geeft weer meer zelfvertrouwen en zo ga je werkelijk groeien in zelfbewustzijn en kracht.

Ook deze keer een “Emotion Replacement Therapy®”, voor integratie en congruentie. Je zal tot in iedere vezel weten en voelen dat het anders is en anders kan. Dat jij degene bent die kiest. Vanaf dat moment zal jij de juiste keuze kunnen maken. Positief, vertrouwen, kracht. Gewoon leven met gratie, gemak en geluk, omdat je het spel nu doorziet. Omdat je nu helemaal helder hebt wat jouw rol erin is en hoe je daarmee om kan gaan. Je bent de bestuurder van jouw leven!


Wil jij het heft weer in eigen handen nemen?

Maak dan een afspraak voor deze hypnose behandelingen. We plannen meteen 3 afspraken, met telkens ongeveer twee weken ertussen. In die tussentijd werk je aan de feedback die je hebt gekregen. Gun jezelf om te groeien en maak niet alleen met mij 3 afspraken, maak als eerste met jezelf de afspraak dat je klaar bent met alles wat je eigenlijk niet meer wil in je leven. Maak de afspraak met jezelf dat je in deze weken een volledige focus zult hebben op dit proces. Helemaal alert en bewust op alles wat je doet en zegt. Je hebt jarenlang die oude patronen levendig gehouden, nu zul je door focus en concentratie in deze paar weken hele nieuwe ondersteunende patronen, niet alleen ontwikkelen, maar ook helemaal gaan leven. Geef jezelf toestemming om weer te mogen genieten van het leven. Durf jezelf te overstijgen!

Velden met een * zijn verplicht