Gratis naar een training van Tom Silver?

For English click here

 

wauw

Dat kan, je hebt het goed gelezen. Het is mogelijk om gratis naar een training van Tom Silver te komen. Afgelopen week heb je een mail ontvangen met het laatste nieuws over Tom Silver. Mocht je deze mail niet hebben gelezen dan kun je via deze link alles over de trainingen van Tom in december bekijken.

Wat moet ik doen voor een gratis training?

Heel eenvoudig, als je drie mensen zo enthousiast  weet te maken dat ze zich inschrijven voor een training met Tom, mag jij gratis komen! Je stuurt mij een lijstje met de drie namen. Als deze drie personen zich hebben aangemeld via de website , krijg je van mij een bericht en de uitnodiging om als “Special Guest” naar de training te komen.

 

Let’s affiliate!

Stel dat je niet naar een training van Tom wil komen, maar je hebt wel interesse om zijn trainingen te promoten en daar ook nog leuk aan te verdienen, dan heb ik een ander voorstel voor je. Word partner van Maximize Your Life. Via het affiliate programma van Paypro is het heel eenvoudig om trainingen aan te bieden. In het kort komt het erop neer dat je een unieke URL krijgt. Met deze URL is direct duidelijk dat een aanmelding via jou is gekomen en zal de commissie meteen met je verrekend worden.

Wat kan ik dan verdienen?

Bijvoorbeeld €500 voor de 5-daagse hypnose training…Wil je meteen gaan beginnen met het promoten van de trainingen van Tom, dat kan door je nu aan te melden. 

Mocht je meer willen weten over dit unieke programma stuur me dan een mailtje en ik leg het je allemaal verder uit.

Hartelijke groet, Narda