Geslaagde trainingen van Tom Silver

Tom Silver is weer vertrokken naar Amerika. Het waren twee intensieve en leerzame weken. Als eerste de 5-daagse hypnose training. Het was een interactief gebeuren. Er werden veel vragen gesteld en de kennis die in de groep beschikbaar was werd gedeeld. Dit maakte deze dagen tot een waar succes. De pauzes gevuld met Tom spelend op zijn dwarsfluit, ‘what a beautiful day’, dansen en gewoon even bijpraten. De ERT® werd door iedereen omarmd. Het gave ervan is wel dat ik regelmatig mailtjes ontvang van de deelnemers waarin ze vertellen over hun succesvolle ERT® sessies. Inderdaad gewoon meteen alle technieken toepassen.

Na deze training zijn we naar het Radboud ziekenhuis gegaan. Een presentatie van Tom over medische hypnose. Hij heeft meteen een test uitgevoerd om te laten zien aan de artsen hoe krachtig hypnose is. De ijstest. Dit is een pijntest als indicatie hoeveel pijn iemand kan ondergaan. Gemiddeld kan iemand 20 tot 40 seconden een hand in het ijs houden, dat is de gemiddelde pijngrens. Nadat Tom een vrijwilliger had gehypnotiseerd, kon hij zijn hand in een zeer ontspannen staat met gemak tot anderhalve minuut in het ijs houden. Toen hij met zoveel gemak door de 40 seconde heen geen, werd er aangegeven dat dit zo overtuigend was dat hij zijn hand uit het ijs mocht halen. Tom heeft hem uit hypnose gehaald. Zijn hand was warm en dus goed doorbloed na deze anderhalve minuut in het ijs. Terwijl zonder hypnose na de 40 seconden zag de hand er wit uit. Het blijft verbluffend om te zien hoe krachtig het werkt.

3 dagen enkel inducties, was het volgende wat op het programma stond. Wat is een goede inductie, visualisatie-affirmatie-projectie, oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Met 10 inducties en een tas vol zelfvertrouwen gingen de deelnemers opgetogen naar huis. Sommigen zouden de dag erna er al mee aan de slag gaan. Wij kijken uit naar jullie testemonials. Post ze op de Tom Silver Netherlands FB pagina, zodat we er allemaal van kunnen leren.

Tussendoor heeft Tom de drie prijswinnaars van de gratis sessie die ze hadden gewonnen een ERT® gegeven. Directe toepassing van wat er in de training werd geleerd. Iedere sessie weer zo compleet anders, helemaal toegespits op de klant!

De uitsmijter was een stage-show die Tom heeft gegeven voor het hypnose-instituut in Boxmeer. Anderhalf uur lang heeft Tom daar de wondere wereld van hypnose getoond. Prachtig om te zien hoe mensen na de show blij zijn met de boost aan zelfvertrouwen die ze hebben gekregen middels de suggesties die Tom ze heeft gegeven. Leuke avond en een mooie afsluiting van deze vierde keer dat Tom in Arnhem te gast was.

Volgend jaar gaat de focus op hypnose en pijn, alle varianten daarvan zullen worden getraind. Artsen, patienten en coaches. Zodra het programma klaar is zal het op de site worden gezet. Tot een volgende Tom Silver ontmoeting!