De Elixers van Hairprint

David Wolfe en Hairprint: PURE NATURE!

Luister eerst maar eens naar David Wolfe en zijn verhaal over de “normale” haarverven (hair dye). Het is toch iets wat echt niet meer kan in deze tijd. We belasten ons milieu al zo erg. Nu blijkt dat de haarverven op de derde plaats van de vervuilers staan? En dan ook nog dat het niet afgebroken kan worden?? en het dus in ons drinkwater terecht komt?

Ik ben nu een aantal jaren Hairprint aan het gebruiken en het bevalt me prima, zo natuurlijk! De combinatie met de shampoo van Hairprint zorgt ervoor dat de kleur langer in mijn haar blijft en dat mijn haar veel gezonder is.

Lees ook maar eens op deze pagina: TESTIMONIALS

Bestellen? Klik dan op deze link: HAIRPRINT

Het assortiment van Hairprint

Met zoveel zorg breiden ze telkens hun productlijn verder uit. En eerlijk is eerlijk, het zijn allemaal fantastische producten. Het elixer en de Nutritive Hair Oils laten mijn haar glanzen, terwijl het hier in Spanje, trouwens net zoals in Nederland deze zomer, lekker warm en stoffig is. Ik merk ook dat ik mijn haar minder vaak hoef te wassen, was dat vroeger toch wel om de twee dagen, nu is dat 1 keer in de week en vaak laat ik er nog meer tijd tussen zitten. En dat scheelt dan weer aardig in de portemonnee 🙂

Test het uit via deze link en krijg 15% op je eerste bestelling! 15% korting op mijn eerste bestelling HAIRPRINT

Wil je meer info, voel je vrij om me een mailtje te sturen 🙂