Change your life, change your water

Na een speurtocht van een aantal jaren heb ik eindelijk het water gevonden wat mij brengt wat ik zoek!

Change Water

Ons kraanwater is van een goede kwaliteit en toch had ik moeite om anderhalve liter kraanwater te drinken. Na het drinken van een glas kraanwater had ik nog steeds dorst. Met mijn gezonde levensstijl bleef ik sukkelen met lichamelijke klachten. Rosacea, chronische pijn in mijn heup, vitaliteit die te wensen overliet en snel spierpijn na het sporten. Daar is mijn speurtocht begonnen. Algauw kwam ik erachter dat kraanwater weinig vitaal is en dat het energie kost om dit water op te kunnen nemen. Ook zitten er in het water opgeloste vaste stoffen (o.a. resten van zware metalen, medicijnen, bacteriën) kleine hoeveelheden, maar dan nog… en de grootte van het water molecuul is zodanig dat het niet direct opgenomen kan worden door het lichaam. Van vitaliseren, omgekeerde osmose, mineraal water, gefilterd water ben ik nu Alkalisch water aan het drinken. De effecten zijn ongekend. Het apparaat wat ik heb gekocht is de beste aankoop sinds jaren!
Wat doet dit apparaat? Het filtert, ioniseert en maakt micro-clusters. Een geavanceerd koolstoffilter filtert het kraanwater nog een keer. Resten van zware metalen, bacteriën en andere stoffen worden eruit gefilterd. Door de ionisatie wordt het watermolecuul opgesplitst in een OH− en een H+ molecuul. Het OH- is het basische deel en kan door de negatieve lading de positief geladen vrije radicalen binden en afvoeren. Dit water is hexagonaal, dit zijn kleine moleculen die direct opgenomen kunnen worden. De intracellulaire uitwisseling en het metabolisme verbeterd, waardoor je weer hydrateert en verzuring wordt tegengegaan. Naarmate je langer Alkalisch water dringt zal het steeds dieper in alle weefsel binnen dringen en oude verzuring gaan oplossen. Je voelt je steeds
fitter en vitaler, de weg terug naar de jeugd!

Wil je meer weten over dit water, maak dan een afspraak of kom naar een water workshop die vermeld staan op de site.