Behandelingen

Hypnose behandeling:

wellbeingDe hypnose behandeling is uitermate geschikt om angsten, PTSS, fobieën, verslavingen direct en adequaat op te lossen.  Door gebruik te maken van de “Emotion Replacement Therapy®” zul jij in staat zijn om dat wat je niet meer wil in je leven los te laten, voor eens en voor altijd. Dat wat je werkelijk wil ga je ‘downloaden’ en daarna totaal integreren in jouw systeem. De gerelateerde beperkende emoties zullen eenvoudig gezegd worden vervangen door krachtige, versterkende overtuigingen.

Naast het vervangen van emoties is het ook belangrijk dat je beseft dat je hersenen net een computer zijn.  Onderhevig aan constante programmering. Op het moment dat jij je bewust wordt hoe jij je hersenen programmeert, ga je begrijpen waarom een aantal zaken in je leven misschien niet helemaal gaan zoals je zou willen dat ze gaan. Wat je gelooft en wat je bedenkt geeft structuur aan wat je ervaart. Taalpatronen, herinneringen die zich constant blijven herhalen. Met hypnose zul je in staat zijn om deze oude gewoontes voor eens en voor altijd weg te laten gaan.

Meer informatie

 

Raymedy meridiaan diagnostiek behandeling:

meting I-HealthDe Raymedy meridiaan diagnostiek heb ik als krachtige therapie vorm toegevoegd in mijn behandel protocollen. Om te kunnen veranderen heb je energie nodig! Bij gebrek aan energie is het vaak heel lastig om de juiste stappen te zetten, je hebt eenvoudig de energie niet om die eerste stap te gaan zetten. Dankzij meridiaan-diagnostiek krijgen we direct inzicht in de capaciteit van jou om jezelf te reguleren, dat wil zeggen; of iedere functie wel genoeg energie heeft om zijn opgaven voor het grotere geheel te kunnen vervullen en waar eventuele afwijkingen gelokaliseerd zijn. Omdat meridianen het gevoeligste regulatie-systeem van ons lichaam zijn, biedt het hebben van inzicht hierin en in de reacties ervan op interventies een enorm voordeel!  Je ziet en voelt direct of een behandeling je helpt of niet.

Meer informatie

In-Flow behandeling:

sun rising on the beach at Salt NSWDeze behandeling is krachtige manier om in de flow van het moment inzichten te mogen krijgen. Inzichten die direct zullen bijdragen aan het oplossen van ‘het probleem’ waarvoor je kwam. Vanuit het nu, waar alles is, het verleden, het heden en de toekomst, laat ik je contact maken met jouw ‘Innerlijk Weten’, daar waar al jouw kennis aanwezig is. Van alle technieken die ik geleerd heb gebruik ik vervolgens die tools die op dat moment het meest krachtige voor jou zullen gaan werken. Dat kan een time-line-therapie zijn of een regressie naar een eerder moment in je leven of een leven wat je hiervoor hebt geleefd of een NLP oefening of…

De In-FLow behandeling is voor iedereen en iedere keer heel anders. Dankbaarheid, liefde en vergeving zullen in verschillende vormen terugkomen. Connectie met jezelf, moeder Aarde en het Universum zijn ook centrale onderdelen van deze In-Flow behandeling. Na een behandeling zul je het gevoel hebben dat je een energetische douche hebt gehad. Dit werkt nog dagen door. Afhankelijk van de sessie stuur ik je de geleide meditatie die tijdens de sessie is opgenomen. Deze persoonlijke meditatie ga je dan iedere avond weer beluisteren. Dit zal ervoor zorgen dat het effect tot op hele diepe lagen wordt ervaren en geïntegreerd

Meer informatie