Back 2 Basics

Schermafbeelding 2015-09-25 om 14.14.41Een individueel traject van 3 maanden, waarin je weer terug gaat naar de basics. Een basis van een schoon lijf, een schone mind en een schone agenda. Inzien wie jij bent in deze, door onszelf veroorzaakte???.., extreem drukke tijd. Hoe staat het met je energie level? Heb je een cooping mechanisme ontwikkeld om de druk van alle dag aan te kunnen? Hoe hoog is je stress level en is rust ook echt rust? Wat doe je op dit moment om je fit en vitaal te voelen?

Voor wie is dit traject een uitgelezen kans?

 • Ben je coach en heb je behoefte aan reflectie, dan is dit traject een mooie reis om je te verdiepen in je coach vaardigheden, wie jezelf bent tijdens je werkzaamheden. Niets is toevallig en we laten niets aan het toeval over…wie ben jij en wat wil je werkelijk in je werk en in je leven?
 • Voel je dat de druk de laatste tijd misschien net iets te hoog is en wil je daar wat NU wat aan gaan doen? Wacht dan niet en doe mee met het programma, preventie is veel beter dan afwachten dat je het echt even niet meer redt…!
 • Wil je wegwijs gemaakt worden in de jungle van ongekende mogelijkheden? Wat is nu werkelijk goed voor jou? Zink, magnesium, hardlopen, smoothies…wat past bij jou? Slik je tal van supplementen en merk je daar niet zoveel van en vraag je jezelf af of het allemaal zin heeft om ermee door te gaan? Wil je afvallen en je sport en je eet gezond en toch gaan die kilo’s er niet af. Meld je dan aan voor het Back 2 Basics programma. We gaan dan samen het programma samenstellen dat precies bij jou past, een levensstijl verandering die je eenvoudig kan volhouden waardoor de gestelde doelen behaald worden.

De theorie en de praktijk:

Bij aanvang van het traject zullen de leerdoelen worden uitgelegd en kunnen naar behoefte worden bijgesteld, zodat jouw “algemene ontwikkeling” verbreed wordt. Wat er in ieder geval onderwezen wordt:

De theorie van:

 1. Barbara Wren; Natural Nutrion. Je leert hier onder andere hoe je pre-disposties kan herkennen, wat is gezondheid, inzicht in het waarom van detoxen, ritmisch leven, kijk op holisme, combinaties van voeding, old fashion nursing.
 2. David Wolfe; essentie van voeding, pigmentatie van voeding, eten met de seizoenen, voeding als medicijn.
 3. Tom Silver; wat is hypnose, werking van de hersenen, relatie tussen linker en rechter hersenhelft, interactie bewuste en onbewuste mind.

De theorie zal direct in de praktijk worden toegepast:

 1. Huiswerk opdrachten met betrekking tot voeding.
 2. Het ervaren en toepassen van de praktijk onderdelen van Natural Nutrition.
 3. Zelfhypnose technieken toepassen.

1 oktober start Maximize Your Life met het B2B programma.

IMG_7289Er is ruimte voor 5 personen om aan dit traject deel te nemen. Het programma start 1 oktober en eindigt op 31 december met een feestelijke afsluiting met alle 5 de deelnemers. Onder het genot van een glas champagne en oliebollen worden jullie in de gelegenheid gesteld om naast het uit wisselen van ervaringen ook jouw nieuwe levensstijl te “presenteren”. We gaan dan ook een ceremonie doen voor de volledige integratie en het congruent maken zodat 2016 het jaar wordt waarin je jouw doelen moeiteloos behaald.

Onderdelen van het programma die tijdens de theorie dagen naar voren komen:

 • 3-O programma. Ontgiften, Ontzuren en Ont-stressen. Met behulp van het Raymedy programma word je doorgemeten en krijg je een advies en thuis-behandel-programma. Dit duurt 3 weken
 • We gaan een heel weekend aan de slag. Geleide meditaties, hypnose, in-flow sessies en een Raymedy check-up.
 • Opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan.
 • Visionboard maken in Atelier Pand 5.
 • Thermo scans en de behandelingen die eventueel nodig zijn.
 • Out-of-your-Comfort zone.
 • Activeren van je brein, neuroplasticiteit.
 • Programma om je gedachten te veranderen.
 • Een dag complete stilte, leren luisteren naar de stem diep in je.
 • Durven te vertrouwen op je eigen zelf, jouw OER-IK
 • En alles wat er nog meer nodig is om jou in de flow te krijgen 🙂

Leven vanuit een diep vertrouwen is leven zoals het is bedoeld!

Schermafbeelding 2015-09-25 om 21.59.47Doe jij mee? De kosten zijn €2000 (btw vrijgesteld). Tijdens de intake stippelen we het hele programma uit. Zodat het soepel en moeiteloos past in jouw schema. Koffie, thee, Kangen water, maaltijden, benodigde materialen, overnachting tijdens het weekend en de thuisprogramma’s zijn inbegrepen. De privé sessies vinden plaats in de praktijk van Maximize Your Life. De locaties voor het weekend en de 1-daagse programma’s krijg je tzt te horen. Wil je meer info? Bel of mail dan kan ik antwoord geven op je vragen. Ben je zo enthousiast geworden dat je direct weet dat dit programma iets voor jou is geef je dan meteen op en vul het formulier in!