Arnhem, overnachten, trein en meer

DSC_24151-1024x334

Maximize Your Life

DSC_2416We zijn goed bereikbaar per trein. Vervolgens is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar de Apeldoornseweg. De bussen stoppen bijna allemaal of in de buurt of op het Willemsplein, ook op loopafstand. Kom je met de auto? Het is een redelijk drukke buurt. Als er een plaatsje vrij is voor de deur dan mag je daar parkeren en anders is het even rondrijden voor een, meestal betaalde parkeerplaats.

Overnachten in Arnhem:

Er zijn meerdere leuke B&B’s en hotels in de buurt. Hieronder een paar suggesties:

de burgemeester

Waaronder in de Burgemeersterswijk de B&B “de Burgemeester”, http://www.arnhembedandbreakfast.com. Er zijn meerdere kamers en in overleg met Jaco en Beti kunnen cursisten van Maximize Your Life samen een appartement delen. De appartementen zijn ruim van opzet en hebben ieder een eigen thema. Prachtig uitzicht over het Sonsbeek park.

 

 

nederlandse kuntszijde fabriekIn het hartje van het centrum is een wel heel bijzondere B&B, gevestigd in de oude Nederlandse Kunstzijde Fabriek. https://www.airbnb.nl/rooms/1932988?s=35ZM. Hier wordt Kangen water geschonken!

 

 

DSC_2703Het ‘t Lingeveld ligt te midden van de weilanden en het daar aangrenzende riviertje de Linge. Een fijne groene omgeving in de Over-Betuwe en op 8 kilometer afstand van Maximize Your Life. Ongeveer 20 minuutjes rijden. Er zijn 4 ruime en stijlvolle gastenkamers gebouwd in een voormalige boerderij. In totaal kunner er 10 personen overnachten. Ook hier wordt Kangen water geschonken. Reserveren via www.hetlingeveld.nl

 

maesberg_bord

Op de Maesberg, een manage waar er echt ruimte is voor het paard, is een camping en zijn er een aantal blokhutten. Midden in het bos is het heerlijk vertoeven. De Maesberg is op 7 minuten rij afstand van Maximize Your Life. Sonja Braafhart, eigenaar van de Maesberg, zal je met veel plezier uitleg geven over deze bijzondere manier van met paarden omgaan. “Als er rust is in jezelf, is er ruimte voor het paard”. Ook hier is er Kangen water op verzoek. http://www.demaesberg.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=48

 

2_719x394

En nog een pareltje, B&B Panorama, aan de andere kant van het Sonsbeek park. Met een leuke wandeling door het park ben je zo op de Jollesstraat. Ook op loopafstand van het station en gratis parkeren in de straat. Het dakterras maakt het lounchen met uitzicht op Arnhem maakt deze B&B wel heel aantrekkelijk. Door de rustige ligging en de mogelijkheid om een lunch mee te nemen heeft Panorama alles in zich om van een fijn ontspannen verblijf te genieten.