4 tips to Maximize Your Life!

Eigenlijk weten we allemaal wel wat goed voor ons is en wat niet goed voor ons is, ondanks dat we dit weten blijven we volharden in dat wat niet goed is. Als ik de volgende 4 Maximize Your Life tips aan je geef:

 1. Begin je dag met een meditatie en daarna warm-koud-warm-koud-warm-koud douchen.
 2. Drink geen frisdrank en vruchtensappen uit de supermarkt meer, drink 30 milliliter per kilogram lichaamsgewicht gefilterd (geïoniseerd) water daarvoor in de plaats.
 3. Doe iedere dag 10 minuten een work-out;
  1. 50 jumping jacks
  2. 50 running in place
  3. 10 push ups
  4. 20 sit ups
  5. 50 each side toe touches
 4. Maak iedere dag een groente/fruit smoothie

Dit is makkelijk in te plannen in je dagelijkse schema, toch? Je ziet er vast de voordelen wel van. Het is ook nog eens kostenbesparend, frisdrank is duurder dan water. Het abonnement op de sportschool kun je opzeggen, deze oefeningen doe je thuis, scheelt je naast veel geld ook nog eens veel tijd. Als je begint aan de groente smoothies, van organische verse producten, worden heel veel supplementen en diëten overbodig.

MYL_RESET_logo-cirkelsAls dit een vast onderdeel van je leven wordt zal jouw biologische leeftijd steeds verder omlaag gaan. Je lichaam zal je dankbaar zijn en in ruil daarvoor krachtig en vitaal worden.

En toch met al die voordelen kunnen we het niet volhouden…we doen het een paar dagen, laten dan een onderdeel weg en voordat we het weten zijn we weer teruggevallen in onze oude patronen. Hoe kan dat nou toch?

Kom naar de workshop “How to Maximize Your Life”, dan ga ik je uitleggen hoe dit kan en wat jij er aan kan doen om die oude patronen en sabotages voor eens en voor altijd aan te pakken. 4 oktober in Arnhem en 25 oktober in Kapelle op den Bos.