4 stappen to “Maximize Your Water”

Begin eens met deze vier stappen en kijk wat het je oplevert. De weg naar “Maximize Your Life” is jouw zoektocht. Vind de dingen die bij jou passen. Kijk of deze stappen makkelijk te integreren zijn in je dagelijkse leven. Geef het een kans van slagen.┬áMaak met jezelf de afspraak dat je een stap minimaal 30 dagen volhoudt, pas dan weet je of het voor je werkt of niet!

Maximize Your Water:

Drink water met een waarde van minimaal pH 8. Er zijn ionisatie apparaten op de markt die het drinkwater eenvoudig kunnen ioniseren en veel H2 (hydrogen) produceren. Het grote voordeel van deze apparaten is dat ze meestal ook een krachtig koolstoffilter hebben.


Maximize Your Water:

Drink vers gevitaliseerd water uit een schoon glas. Er is veel informatie beschikbaar voor vitalisering van water. Door het toevoegen van kristallen in het water neemt de vitaliteit van het water al enorm toe. Er bestaan ook veel vitalisatie producten. Kijk wat jou aanspreekt.


Maximize Your Water:

Drink 30 ml water per kilogram lichaamsgewicht per dag. Bouw dit rustig op. Na een tijdje ga je merken dat je minder behoefte krijgt aan andere drankjes, je bloedsuikerspiegel blijft stabieler, minder honger. Leuke bijkomstigheden. Heel interessant om te lezen is het boek van Dr. F. Badmanghelidj.


Maximize Your Water:

Begin met twee glazen lauw water te drinken als je wakker wordt. Zorg dat het een half uur voor het ontbijt is.


Wat werkt voor jou? Als je jouw ervaringen met me wil delen, heel graag ­čÖé