3-O behandeling

Drie behandelingen om je lichaam een boost te geven!

Ontgiften-Ontzuren-Ontstressen

3-OOntgiften; omdat we nu eenmaal leven in een milieu met uitlaatgassen en andere vormen van belasting op je lichaam.

3-OOntzuren; ondanks gezonde voeding produceert je lichaam afvalstoffen. Dit programma ondersteunt je om de afvalstoffen af te voeren.

3-OOntstressen; stress loslaten, alle meridianen in balans brengen en jouw element ondersteunen.


Deze drie behandelingen in drie weken tijd zullen je een weldadig gevoel geven. Je geeft je lichaam de kans om te herstellen en daardoor meer in balans te komen. Jouw lichaam is je heilige tempel, dag en nacht voor je aan het werk. Altijd met de intentie om goed voor je te zorgen. Geef je lichaam als dank een 3-O behandeling cadeau als ondersteuning en waardering voor het harde werken, altijd iedere seconde. Deze behandelingen vinden plaats in een oase van rust, heerlijk liggend in een relax stoel. Door de focus op je lichaam te hebben ondersteun je het hele proces mentaal en zal de uitwerking op een nog dieper level plaatsvinden. Opruimen en loslaten, op weg naar een ongekende vitaliteit.


3-O 2

 

3-O

Maak dan een afspraak voor dit speciale 3-O pakket. De behandelingen zijn gebaseerd op de I-Health therapie. Er wordt gewerkt met licht en elektromagnetische signalen, die heel diep op cel niveau inwerken. Daardoor is het mogelijk om te detoxen. De stoffen worden losgemaakt en het enige wat jij nog hoeft te doen is veel en goed water drinken zodat als afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.


Nu een speciale aanbieding voor jou!

 

Schermafbeelding 2014-05-10 om 12.24.45

Bo
ek je de drie behandelingen van 50 minuten in 3 weken, dan betaal je €250 in plaats van €300.

Wil je het programma intensiveren, dan is het mogelijk om een thuisbehandeling bij te boeken. Je krijgt dan na de eerste sessie, 7 dagen jouw ontgiftings-programma als thuisbehandeling mee. Na de tweede sessie, wederom 7 thuisbehandelingen. De derde behandeling is de laatste behandeling. Hierna zijn er geen thuisbehandelingen in het 3-O concept meer nodig. De kosten voor twee maal 7 thuisbehandelingen zijn €150.