Bijzonder mens!

Het levensverhaal van Dave Zuijderwijk is heel bijzonder. Zeker als dan ook nog blijkt dat zijn verhaal toch weer een raakvlak heeft met dat van mij. Het maakt het zo bijzonder fascinerend omdat Dave 18 meter naar beneden is gevallen en dit heeft overleefd. Met de traumahelikopter komen we regelmatig bij dit soort ongevallen en een val van grote hoogte en dan zeker van 18 meter is niet dikwijls met het leven verenigbaar. Mensen overlijden soms zelfs na een val van 2 meter…hoe kan Dave dit hebben overleefd en misschien ook wel waarom heeft hij dit overleefd? Dave heeft in ieder geval een duidelijke missie ontwikkeld en hij is druk doende om deze ook uit te dragen. Langerleven.nu

Dave is op mijn pad gekomen door het Kangen water. Het motto “change your life, change your water” maakte hem nieuwsgierig en hij is in de materie gedoken. Typisch Dave, er dan ook volledig voor gaan. De reacties van mensen als ze horen dat hij 6 liter Kangen water per dag drinkt…dat kan niet, dat is teveel, ongezond. Misschien beter om, voordat we oordelen, naar het verhaal van hem te luisteren.

Ik heb maar 1 woord voor de weg die Dave heeft afgelegd en zijn passie om dit op zijn manier uit te dragen:

RESPECT!

Ben jij na het zien van de video’s nieuwsgierig geworden naar zijn hele verhaal? Kijk dan op zijn site: www.langerleven.nu en neem contact op met Dave. Hij staat te springen om te delen en iedereen te ondersteunen die een uitdaging in zijn of haar leven heeft.